Életmód

A börtönben ülő melegpornós egy Thor-kalapácsot kér rajongóitól ajándékba

 

Vannak hírek, amelyek önmagukban is ütősek, de aztán akkora Thor kalapácsa kerül a végére, hogy az emberben csak egy hízott WTF érzés marad.

Pont ez a helyzet most a melegpornós Jarec Wentworth kívánságlistájával. Az egykori felnőttfilmes előadó, aki korábban a Sean Cody stúdiónak dolgozott, a rácsok mögül a visszatérését tervezi az iparba, és nyilván a felkészülés jegyében megosztotta rajongóival az Amazon wishlistjét.

Pedig már az se volt semmi, ahogy a rácsok mögé juttatta magát. A melegpornós kapcsolatba került a republikánus milliomos Donald Trumppal Burns-szel, aki legalább négy alkalommal 1500-2500 dollárt fizetett az előadónak, ha az új férfi szexpartnert hajt fel számára.

A pénz szaga aztán megrészegítette Wentworth-öt, és megzsarolta a milliomost, hogy legyen szíves átadni neki 1,5 millió dollárt, plusz vegyen neki egy 180 ezres Audi8 sportkocsit, egy motort és egy fancy lakást Los Angeles-ben, máskülönben nyilvánosságra hozza a Burns-ről készített korhatáros fotóit.

A milliomos az FBI-hoz fordult, akik le is kapcsolták Wentworth-öt, és 2015-ben bűnösnek találta a bíróság. Ártatlanságát régóta hangoztatja, idén április 3-án azonban némi kedvezménnyel szabadul, és a SUGP blognak sikerült elérnie. Méghozzá annak apropóján, hogy Wentworth a(z egy barátja által kezelt) Twitter oldalán bejelentette, hogy újra filmezne, ahogy kiszabadul. De amíg ez megtörténik, addig is a saját lábára állna, ehhez pedig szívesen fogadja a rajongók anyagi támogatását – és megosztotta az Amazon kívánságlistáját.

Az elképesztő tételek pedig – az ilyen helyetben nyilván nélkülözhetetlen, 200 dolláros Thor kalapácsával – önmagukért beszélnek. Megtalálható köztük három roller, öt bicikli, egy marék viking ékszer, három giccses szobrocska, és egy ivókürt. Ki is vágyna bármi egyébre öt év hűsölés után, nem igaz?

 

 

 

 

Previous post

Magyar melegjogi úttörők - Indul a 8. LMBT Történeti Hónap

Next post

Nyit a Gaga Pop-Up Queer Bar & Club