Életmód

A 23 éves fiú sellőként a legboldogabb

A floridai Eric Durchamot gyerekkora óta vonzza a víz, a mélység. Szívesen olvasott a szirénekről, A kis hableány című rajzfilmről nem is beszélve. Felnőve pedig megvalósította azt a hobbit, amiről mindig is álmodott, sellő lett belőle!

 

Akik látják a Florida partjainál hetente három alkalommal is megmártozó Ericet, általában két dologra figyelnek fel. Egyrészt különleges úszási tehetségére, másrészt gyönyörűen megmunkált, felcsatolható latex uszonyára.

A fiatalember állítólag saját maga készítette az uszonyt. Amikor belebújik, teljesen átlényegül. Úgy eszik, pihen, lélegzik, mozog mint egy sellő. “Ez egy életstílus. Egy ösvény, amit az életben választottam. Amikor felveszem a sellő-farkam teljesen átváltozom. Olyan, mintha egy teljesen más világba lépnék, amikor a vízben vagyok.”

Első uszonycsapásaira 16 éves korában került sort, azóta igyekszik tökéletesíteni technikáját. Nem titkoltan szeretne megélni is hobbijából, elindította saját vállalkozását, a Mertailort, amelyben saját maga által készített sellő-uszonyokat értékesít.forrás: Daily Mail

Previous post

Exkluzív interjúnk melegségről és elfogadásról a magyarországi Starbucks-szal

Next post

Végre egy helyen minden utazási tipp, amit a melegeknek tudni kell!