Hírek

95 éves korában coming outolt a nagypapa

67 év házasság, két gyerek és öt unoka után Roman Blank tavaly, 95 éves korában úgy érezte, nem bírja tovább. Bebizonyította, hogy soha nincs késő előbújni, és hogy önmagunk legyünk.

 

A külvilág számára Roman és felesége, Ruth kapcsolata mintaházasságnak tűnhetett. Azonban Roman Blank élete többszörösen is szörnyű volt – közel egy évszázadon át nem lehetett önmaga. Egész életét úgy élete le a társadalmi konvencióknak megfelelően, hogy tudta magáról, meleg. Második gyermekük megszületése óta felesége is tudott róla, mégsem hagyták el egymást: mindketten holokauszt-túlélők voltak, akik elvesztették családtagjaikat. Életéről most dokumentumfilm is készül. A népszerű meleg YouTube személyiség, Davey Wavey is beszélgetett vele, és a Huffington Postnak mesélt erről:
“Történelmi távlatokban lehet csak megérteni, milyen messziről jövünk, és milyen nehézségeket kellett a hozzá hasonló korú embereknek megélniük. Ilyenkor érthető igazán, hogy nem lehetünk eléggé hálásak azoknak az LMBTQ embereknek és támogatóiknak, akik keményen megdolgoztak azért, hogy világunk mára megváltozott, és hogy ma már kevesebb ember kényszerül titkolózva leélni az egész életét.”

 

95 Year Old Comes Out As Gay

Get updates from the documentary about Roman’s story: https://goo.gl/2VBBfR Website about Roman’s story: https://goo.gl/7OkhtC Explore your body’s pleasure: …

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb