Hírek

6 hónap börtönre ítélték a meleg párra tüzet nyitó amerikait

6 hónap börtönt és további 5 év próbaidőt kapott az a Bibliát idéző minnesotai férfi, aki gázpisztollyal kezdett lövöldözni egy helyi meleg bár vendégeire, akik közül kettőt el is talált.

Wayne Odegardot feldühítette a minneapolisi meleg bár, a Saloon előtt ácsorgó meleg párok romantikázása, mire előkapta a fegyverét és lövöldözni kezdett rájuk, azt kiabálva: „kiba*ott buzik”.

WayneOdegard

Egy biztonsági őr közbelépett, de sajnos csak későn sikerült leszerelnie az ámokfutót, ugyanis egy pár mindkét tagját lábon találta – szerencsére ennél komolyabban egyikük sem sérült meg.

Odegard megpróbált elmenekülni a helyszínről, de az egyik biztonsági őr, Tyler Ericson megállította, még mielőtt 10 méternél tovább juthatott volna, és ott tartotta, míg ki nem ért a rendőrség, hogy őrizetbe vigyék.

Erickson a Fox 9 KMSP-TV csatornának elmondta, Odegard végig azt ismételgette, hogy pokolra fog jutni és a Bibliából idézett miközben lefogta. Mindeközben neki azon járt az agya, hogy az eset sokkal rosszabbul is végződhetett volna, ha másképp alakulnak a dolgok.

„Ha a széndioxiddal töltött fegyverrel az arcán találta volna el a srácot, a lövedék keresztül ment volna rajta.” –mondta.

A bíró, miután hallott az esetről, Odegard próbaidejét 3-ról 5 évre emelte, reagálva arra, hogy előítéleten alapuló bűncselekményt követett el.
Odegardnak függőségi és pszichológiai kiértékelésen kell átesnie és dühkezelő terápiára járnia szabadulásának érdekében.

Ha szabadulása után megszegi a próbaidejének bármely feltételét, további 1 évre ismét lecsukják.

Forrás: www.gaystarnews.com

Previous post

Daniel Radcliffe: „A meleg szex, különösen az első alkalommal, tényleg fájdalmas”

Next post

Videó: 57 év után kelhetett egybe a leszbikus pár