Hírek

3 focista, 2 pornóvideó, 1 könyv

A heteroszexuális ír focista, Cathal McCarron 21 éves kora óta volt szerencsejáték-függő, és szenvedélybetegsége során csaknem hétmillió forintnyi fontot vert el. Két évvel ezelőtt már akkora tartozásai voltak, hogy más kiutat nem látva melegpornózni kezdett. Ugyan csak egyetlen videót vállalt be, de abban alaposan kihasználták minden szóba jöhető testnyílását.

cathal-mccarron
Cathal McCarron

„Amikor a felvételnek vége volt, fizikailag voltam rosszul, undorodtam magamtól, amiért ilyen megalázó helyzetbe belementem.” – írja most megjelenő önéletrajzi könyvében. Két nappal később pedig az egész keresetét, amit a filmezésért kapott, ki kellett fizetnie a tartozásaira. Ugyanakkor nem bánta meg, ami történt, mert ennek hatására vetett számot az életével. Elment egy terápiára és végre megszabadult a játékfüggőségtől, és kemény munkával visszakapaszkodott a foci világába, amit annyira szeret. És ez még nem minden.

„Még ma is mindennap kapok visszajelzéseket az LMBT közösség tagjaitól. Vannak olyanok, akik egyenesen meleg ikonként néznek fel rám. Rengeteg új rajongóm lett, köztük bizonyára sok olyan, aki azt hiszi, valójában én is meleg vagyok. Sok minden vagyok, de meleg még véletlenül sem. De hálával tartozok és köszönöm az LMBT közösségnek a támogató üzeneteket, miközben mások elásnának azért, amit tettem.”

Az ír focistával ellentétben a spanyoloknál amatőr házivideó okozta a bajt. Az Eibar két játékosa, a 25 éves Antonio Luna és a 26 éves Sergi Enrich épp New Yorkban nyaraltak, amikor felszedtek egy nőt egy édeshármas erejéig. Ezután meggondolatlanul egy csak kis felbontású videók rögzítésére képes mobillal felvették az eseményeket. Esélyes, hogy a videót a haveroknak is küldözgették, mert nagyon gyorsan kikerült az internetre. (NSFW videó, szigorúan 18 éven felülieknek ITT.)

sergi_enrich
Sergi Enrich

 

antonio_luna
Antonio Luna

Becsületükre legyen mondva, nagyon gyorsan tisztességes bocsánatkéréssel álltak a nyilvánosság elé, ez azonban nem hatotta meg a klubot, a következő mérkőzésen már nem rúghattak labdába.
A bulvárlapok viszont előástak egy fotót, ami tavaly nyáron készült, szintén New Yorkban, mivel tavaly is kettesben mentek nyaralni. Mivel akkor kézen fogva andalogtak, máris szárnyra kaptak találgatások, hogy vajon a csapattársak miben osztoznak még egymással.

 

esta-foto-que-revolucionado

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin