Hírek

25 éves meleg szeretője zsarolta coming outtal a nagypapát

20 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a devoni bíróság Kieran Thurlinget, amiért azzal fenyegette Grindren megismert szeretőjét, hogy annak felesége, gyerekei és unokái tudomást szereznek viszonyukról, amennyiben nem fizet neki ki egy megadott összeget.

A két férfi néhány hét leforgása alatt nyolc alkalommal létesített szexuális kapcsolatot, majd Thurling közölte, hogy 400 fontot (körülbelül 150 ezer forintot) követel, különben coming out plakátokkal szórja tele Devont – ahol mindketten és a nagypapa családja is élnek.

Miután az áldozat közölte, hogy ennyi pénzt nem tud előteremteni, Thurling öt nap haladékot adott és 600 fontra emelte az összeget (körülbelül 230 ezer forint). A nagypapa a rendőrséghez fordult, mivel azonban gyakorlatilag semmit nem tudott a 25 éves fiatalember személyazonosságáról (a kommunikáció kettejük között végig Grindren folyt), így nem tudták belőni, kiről is van szó pontosan.

A hatóság végül azt tanácsolta az áldozatnak, hogy a sráccal egyeztetett helyen tegyen le egy borítékot, ahol a rendőrség majd várni fog rá. Így is lett, Kierant azonnal letartóztatták. A bíró az ítélethirdetés során elmondta, hogy a zsaroló szándékosan félelmet keltett áldozatában, családi állapotára való tekintettel a coming out teljesen felforgatta volna az életét.

A felfüggesztett szabadságvesztés mellett Kiarannak 150 óra közmunkát kell végeznie, valamint kiszabtak rá 25 óra rehabilitációt és az áldozattól való távoltartási végzést.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb