Életmód

23 mítosz a melegpornó világából

A felnőttfilmek egyik vonzereje, hogy a fantáziák világába vezetnek. Ahol mindaz, amit látunk, (szinte) soha nem történik meg a való életben, de a néző beleképzelheti magát ezekbe a szituációkba. Néhányan időnként elfelejtik, hogy a melegpornó nem a valóság, és a filmekben látott, meghökkentő figurákat vetik be az együttlét során. A biztonság kedvéért az OUT.com összeszedte a 23 leggyakoribb különbséget, ami elválasztja a valódi szexet a felnőttfilmek világától. A lista egyszerre vicces és elgondolkoztató még azok számára is, akik amúgy helyén kezelik a műfajt.

 

 

1. Minden egyes heteró férfit könnyű elcsábítani
Felesége van? Soha nem kényeztetett még orálisan férfit (de mégis megy a mélytorok)? Igazi kőkemény macsó? Hát akkor biztosan szereti a pasikat.

 

2. Senki sem használ popperst
Legyünk őszinték, ezzel a kis kiegészítővel sok meleg él, de a pornófilmekben nem látni. Soha.
3. Az egyetemi kollégiumok arról szólnak, ki bír el több pasival
Ha létezik is még az egyetemi/főiskolai gólyák beavatási szertartása, homoerotikus elemeket csak nyomokban tartalmaz. Legalábbis tutira nem a megfelelő egyetemre jártunk, ha ez máshol tényleg azt jelenti, hogy az összes felsőéves srác végigmegy az újoncokon.

 

4. Minden férfi egy gumiember hajlékonyságával bír
Hajlíthatod bármilyen irányba, vagy alakzatba és formára. Pontosan olyanok, mint az autókereskedések előtti, levegő befújásával hajlongó, óriás zacskófigurák.

 

5. Az erekció örökké tart
Legalábbis a felnőttfilmekben azt szemérmesen nem mutatják, hogy milyen injekciókkal és tablettákkal tartják fent az állóképességet a forgatás teljes ideje alatt.
6. Síkosítóra soha nincs szükség
A meleg pornófilmek szerint bármelyik ánusz varázslatos módon képes elnyelni bármit, ami a közelébe kerül. Aki használt már életében síkosítót, az nagyjából tisztában lehet ennek az illúziónak a valóságtartalmával.

 

7. Minden pasi uni
Ez bárcsak így lenne a valóságban is! Megoldaná a legtöbbször előforduló és legidegesítőbb problémát: amikor az egymásnak szimpatikus két srácnak azzal kell szembesülnie, hogy ja, amúgy mindketten aktívok/passzívok.

 

8. Senki sem fuldoklik, akármekkora csúszik le a torkán
A felnőttfilmesek olyanok lehetnek, mint a kígyók, képesek kiakasztani az állkapcsukat, és jöhet bármekkora méret. Földi halandó számára lehetetlen, amire időnként képesek.
9. A passzív srácoknak nem kell pihenő
Ők megállás nélkül bírnak mindent, soha nem kell se szünetet tartani, se pózt váltani. Ők csak kapnak, kapnak és kapnak.

 

10. Senki sem hord alsónadrágot
Ha ez igaz lenne, akkor az olyan márkák, mint az Addicted, az Andrew Christian és az AussieBum már rég éhen haltak volna, miközben pont hogy orrba-szájba hirdetnek a meleg pasiknak.

 

11. Minden katona, tűzoltó, rendőr, és minden egyéb egyenruhás 100%, hogy meleg
Ez az a pont, ahol csak a meglévő fantáziát próbálja az ipar kielégíteni.
12. Az óvszerek nem léteznek (vagy varázsütésre kerülnek a helyükre)
Óvszerek márpedig léteznek, és ez olyasmi, amit kell is használnunk. És bár jó is lenne, ha varázsütésre kerülnének a helyükre, sajnálatos módon azt mindenkinek saját magának / a párjának kell megoldania.

 

13. Az öltözők és zuhanyzók csak arra valók, hogy a heteró és meleg pasik összejöjjenek
Ezt bárki leellenőrizheti, ha ellátogat egy random konditerem öltözőjébe.

 

14. Az aktív pasik simán bírnak egy 45 perces menetet végigküzdeni
De csak mert a felnőttfilmesek nem is valódi emberek. Még az olimpiai bajnokok is kimerülnének ekkora testmozgásban.
15. Minden meleg fiú lefekszik a mostohaapjával
Ez egy olyan sűrűn visszatérő toposz a felnőttfilmek világában, ami már tényleg röhejes.

 

16. Kettő az egyben
Nemcsak a passzív fél részéről igényel ez óriási rákészülést, de a két aktív félnek is elég problémás, amíg megtalálják a megfelelő szöget. Nem annyiból áll, hogy bumm, már bent is vagyunk. Komoly gyakorlást igénylő kihívás ez a valóságban.

 

17. Méretek
A méreteket egyetlen szó tökéletesen leírja: méretes. Itt mindig és mindenki nagyon, nagyon, nagyon jól el van eresztve méretügyileg. A valóságban kevesek rendelkeznek a lovakéhoz mérhető méretekkel.
18. Mindenki kitalálja a másik gondolatát
Nem kell megbeszélni semmit. Nem szólnak, hogy lassabban, hogy váltsanak pozíciót, vagy hogy jó-e az, amit csinálnak. Mindenki egyszerűen csak tudja, hogy mit akar a másik, köszönhetően a telepatikus képességeiknek.

 

19. Minden férfi imádja, ha a testükre vagy a szájukba élveznek
Jó, hát ennek is megvan a maga oka, a felnőttfilmes cégek meg akarják mutatni, hogy az elélvezés valóban megtörtént, amit nyilván nem lehetne látni “egyébként”. Pedig ez nagyon sokszor olyan helyzetben történik, ahol tényleg nem lehet látni.

 

20. Minden egyes masszőr hajlandó lefeküdni veled
A valóságban egy profi masszőr szolgáltatása inkább kínos, amikor az embernek a szakszerű mozdulatok következtében netán erekciója támad. Hogy nem a masszőr fogja megoldani, az is biztos.
21. Semmibe sem kell beleegyezni
Csak megteszik szegényekkel. Bármit. (Jó, hát a forgatásba már beleegyeztek, de azt mi, nézők, nem láttuk.)
22. Törölközők nem léteznek
A két férfi közötti szex jó esetben igényel némi törölközőt, hogy az ember megszabaduljon a felesleges síkosítótól, és ne az egész a lepedőn végezze. (Jó, hát ez sose működik, de legalább próbálkozunk.) A felnőttfilmekben viszont sose használnak törölközőt se arra, hogy megtöröljék a kezüket, se a testüket az együttlét után.

 

23. Minden heteró kapható a meleg szexre, ha eleget fizetnek érte
Minden heteró pasinak megvan a maga ára, amiért kapható azonnal a passzív szerepre. Hát ez mondjuk lehet, hogy igaz, csak a mi pénztárcánk nem elég vastag ezt kideríteni.

 

 

 

Previous post

Az egyház azt akarja, hogy a kubaiak mondjanak nemet a házassági egyenlőségre

Next post

Szeptemberben indul a qLit kocsmakvíz!