Lifestyle

2017 emlékezetes eljegyzései

A legtöbb meleg és leszbikus pár számára az esküvő az áhított végállomás, a szerelem kicsúcsosodása. De egy eljegyzés is lehet igen emlékezetes és szerencsére ezekből idén is jócskán kijutott.

Eljegyzés Disneylandben – 1. rész

Gregory Gaige művész és félállású modell úgy gondolta legjobb lesz, ha a világ legvidámabb helyén, Disneylandbe szervezett kirándulásuk alkalmával kéri meg szerelme, Craig Moss kezét.

Mindannyiunk szerencséjére szerette volna, ha a felejthetetlen pillanatot mindazok a családtagok és barátok is élőben nyomon követhetik, akik egyébként nem lehetnek ott, úgyhogy a pár perces eljegyzés Facebook Live-on is követhető volt, majd nem sokkal később a YouTube-re is felkerült.

Eljegyzés az Alpokban (majdnem)

Amikor két különböző országból származó ember köti össze életét, fontos, hogy megosszák egymással saját kultúrájukat.

Egy amerikai-svájci meleg pár úgy döntött, ezt az intelmet szó szerint megjelenítik az eljegyzési fotójukon. A páros amerikai tagja kantáros térdnadrágban és havasi kürttel pózol, miközben svájci vőlegénye farmert és amcsi pólót húzott, karján pedig sas gubbaszt. (Nyugalom, a madár a Photoshop segítségével került a karjára.)

A kép egy Los Angeles-i stúdióban készült fehér háttér előtt, minden mást utólag varázsoltak oda. A képet  a celebfotós Gabriel Goldberg jegyzi, és az eljegyzési fotóként készült fénykép júniusban nagyon pörgött az interneten, miután jókívánságaival együtt megosztotta azt a Redditen.

Hamisítatlan rögbis eljegyzés a Liverpool Pride-on

Mint oly sok éve, a Liverpool Tritons rögbicsapatának tagjai 2017-ben is részt vettek a Liverpool Pride-on, méghozzá színes mezbe öltözve, de az idei felvonulás nem emiatt maradt emlékezetes számukra.

Mikor a vonulás során egy csapatfotó erejére megálltak, egyikük, Mark váratlanul párjának, Mike-nak dobta a kezében lévő labdát, rajta egy kézzel írt felirattal: “Hozzám jössz?” Hogy mi lett a passz vége, arról meséljen a helyszínen készült videó:

No Title

We’ve just witnessed a RUGBY #PROPOSAL on the March! @TritonsRUFC Mark proposed to Mike! HE SAID YES! #LiverpoolPride pic.twitter.com/2LRAC26FvS

Eljegyzés Disneylandben – 2. rész

A Disneylandben található, Splash Mountain  nevű vizes attrakció egyik legjobb része az, hogy a legrázósabb részen készül egy fotó a csónakban ülőkről. Az internet tele van olyan képekkel, amiken családok, baráti társaságok vagy párok vágnak meglepett, sokkos, vagy éppen poénból rezignált arcot.

“Eugenius310” azt találta ki, hogy a fotó készítésének pillanatában mindketten tűnjenek ijedtnek. A barátja azonban mit sem tudott arról, hogy a háta mögött ő feltartott egy “Hozzám jössz?” feliratú táblát – csak amikor kiszálltak a csónakból, és megnézték a fotót, akkor érte a meglepetés.

A fotót és a történet folytatását ide kattintva tudhatjátok meg!

Álomeljegyzés Velencében

Patrick Huber nem mindennapi eljegyzést álmodott meg szerelmének, az 1996-os Atlantai Nyári Olimpiai Játékokon Svédországot műugróként képviselő Jimmy Sjödinnek. A pár júliusban az itáliai Velencébe utazott. Az indulás előtti este a német származású Patrick csak annyit mondott párjának, hogy csomagoljon, mert másnap olyan helyre viszi, ahová Jimmy már rég el szeretett volna jutni.

Bár az olimpikonnak állítása szerint sejtelme sem volt, hogy a gondolán eljegyzésre kerül sor, szerintünk az, hogy egy fotós is velük tartott, azért gyanúra adhatott okot. De nem leszünk irigyek és rosszmájúak, inkább gyönyörködünk kicsit a velencei álomút legszebb pillanataiban.

Hercegnők eljegyzése

Yalonda és Kayla az Egyesült Államok Maine államából úgy döntött, szakít a Disney-mesék hagyományos történetszövésével és Belle-nek, valamint Hamupipőkének öltözve készíttetik el őszi eljegyzési fotósorozatukat.

Meg akartuk mutatni, hogy két hercegnő is lehet szerelmes egymásba.E fotók a bizonyítékai annak, hogy valóban sikerült.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin