Életmód

20 ezer férfival feküdt le élete során, állítja a hollywoodi filmrendező

Interjút készített a Vulture magazin Joel Scuhmacherrel, aki ötven éve dolgozik filmrendezőként Hollywoodban és olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint Az operaház fantomja és a Mindörökké Batman. A több évtizedet átölelő munkásság mellett jutott idő a férfi magánéletének kitárgyalására is – egészen zavarbaejtő részletességgel.

 

Joel Schumacher

 

Amikor az interjú készítője arról kérdezte a 79 éves, nyíltan meleg Schumachert, hogy hány szexuális partnere volt az évek folyamán, hangosan gondolkodott. Bár nem tartja számon, de mindenképp 10-20 ezer környékén jár, ami szerinte egy meleg férfi esetében egyáltalán nem szokatlan.

Voltam együtt híres emberekkel, házas emberekkel, de a nevüket viszem magammal a sírba” – nyilatkozta. Bár technikailag lehetséges, hogy Schumacher valóban lefeküdt legalább 20 ezer férfival, de ehhez az kellett volna, hogy az elmúlt 55 évben napi átlag egyet “elfogyasszon.”

Véleménye szerint a meleg kultúra rengeteget változott az elmúlt évtizedekben. Korábban, ha az ember besétált volna egy melegbárba és végigkérdezett volna 300 vendéget, hogy mit akarnak jobban: kertes házba költözni és gyereket nevelni, vagy szexelni aznap este, a túlnyomó többség az utóbbit választotta volna. Szerinte a nyolcvanas években kirobbant AIDS-krízis változtatta meg a meleg társadalom hozzáállását az élethez.

 

Previous post

Kiakadt Troye Sivan, miután egy újságíró megkérdezte, hogy aktív, vagy passzív-e

Next post

Úgy tűnik, a Jégvarázs Elzája barátnő nélkül marad