Hírek

190 országban válik elérhetővé az “ázsiai meleg Netflix”

A Neflixet ma már aligha kell bemutatni bárkinek. De tudtad-e, hogy létezik egy meleg változata is? Ez a GagaOOLala, egy 2017-ben Tajvanból indult streaming-szolgáltató, amelynek műsortárában kizárólag LMBTQ témájú filmeket, sorozatokat és dokumentumfilmeket láthatsz. A szolgáltatás jelenleg 21 ázsiai országban van jelen, azonban május elejétől a világ több, mint 190 országában lesz elérhető – így hazánkban is.

Az LMBTQ-közösség különösen el van zárva ezekben a napokban, főleg azok, akiket nem lát szívesen a családja. Reméljük, hogy így egy kis felüdülést, figyelemelterelést és szórakozást tudunk kínálni” – nyilatkozta Jay Lin vezérigazgató. “Amikor a bővítést terveztük, egyáltalán nem számoltunk a járvánnyal és 3 milliárd karanténban, vagy kijárási tilalomban ülő emberrel.

A nagy bejelentés eredeti apropója a tajvani házassági egyenlőség megvalósulásának első évfordulója volt. A témában egy dokumentumfilm kerül a választékba, amely a témát három eltérő tajvani generáció szemszögéből boncolja.

A GagaOOLala havi 6 dollálért, körülbelül 2000 forintért lesz elérhető.

A szolgáltatás megálmodójával, Jay Linnel tavaly nyáron készítettünk interjút:

 

„Egy szép nagy család a miénk, amit a szeretet tart össze” – Interjú Jay Linnel, a meleg Netflix megalkotójával

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb