Életmód

12 dolog, amit minden szűznek tudnia kell

Ki előbb, ki később kezdi el felfedezni a szexualitást először önmagával, aztán másokkal is. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy akármikor is vág neki az ember soha nincs lemaradva. Néhány alapvető információ azonban nem árthat, mielőtt az ember fejest ugrik az élvezetek vizébe.

 

 

1) A média ferdít

Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy nem tárja fel a teljes igazságot. A szex ugyanis közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan azt ábrázolni szeretik. Nem csak szupermodell alkatú, pornószínészi képességekkel megáldott emberek “űzik”. Nem mindig tökéletes. Annál sokkal valóságosabb, összetettebb. Ne hagyd, hogy a média határozza meg, hogyan állsz a szexhez.

2) Különösen a férfiak közötti szexualitásról

Az LMBTQ közösség tagjai, ide értve a férfiak közötti szexuális kapcsolatot pedig még kevésbé életszerű – már ha egyáltalán láthatóvá válik a képernyőn. Többnyire ugyanis egy az egyben ki van hagyva és örülhetünk ha egy-egy csók elcsattan.

3) Az óvszer a legjobb barátod

 

 

Jó ha van, hiszen nemcsak a HIV-től, de sok más csúnya nemi úton terjedő betegségtől is megvéd. Úgyhogy mindig legyen nálad egy!

4) Ahogy a sikosító is

Sajnos kevés szó esik a megfelelő sikosítás fontosságáról – különösen első alkalommal! -, pedig ahhoz, hogy mindkettőtök élvezete garantálva legyen, szinte elengedhetetlen. Ha nincs szerezz be és bizonytalanság esetén ne félj használni!

5) A szex nem verseny

Hogy a szexben mi számít jónak, az nagyon személyfüggő, ígyhát nem is érdemes versenyként felfogni, ahol mindenképpen győzni kell. A szexuális együttlét lényege, hogy mindketten kellemes, élvezetes időt töltsetek el együtt, úgyhogy ne görcsölj, helyette engedd el magad és éld át a pillanatot.

6) Mindenki másban jó

Senki nem tökéletes. Mindenki másban jó, megint más dolgokban pedig gyengébb. Ez a szexben is így van és mindenkinek időbe telik a tanulás és fejlődés.

7) Bizonyos szerepek több felkészülést igényelnek

 

 

Az orális szex például jóval kevesebb előkészületet igényel, mint az anális szex. Olvass utána, tájékozódj mielőtt belevágsz.

8) Ne bízz a közösségi médiában

Vannak emberek, akik hajlamosak felvágni azzal, hogy ők milyen menők, mennyire népszerűek és senki sem képes ellenállni nekik. Ne ülj fel ezeknek a vetítéseknek, ezeket az embereket is ugyanúgy van, aki elutasítja, az ő életük sem tökéletes – mondjanak akármit.

9) A pornó csak fantázia

Ne bízz a pornóban, ne abból tanulj. A szex bonyolultabb, részletgazdagabb és közel sem halad mindig olyan hibátlanul, mint amit a színészektől látsz.

10) A test nem tökéletes

 

 

Látsz majd anyajegyet és pattanást, hogy csak két példát említsünk. Az emberi test nem tökéletes, senkié sem a festővászonról, vagy egy képregényből kerül ki. Használva van és ez meg is látszódik, ami abszolút rendben van.

11) Az első alkalom lehet nem lesz tökéletes 

Az első alkalom trükkös dolog. Hiszen először szexelsz és közben még tanulod is az egészet. Ne várd, hogy tökéletes legyen, ne várj túl sokat magadtól. Egyszerűen élvezd, fogd fel lazán, miközben persze figyelj a saját és a másik egészségére is.

12) A szex vidám dolog!

A szexuális együttlét olyan szórakoztató tud lenni. Előfordul, hogy a testünk vicces hangot ad ki, vagy például a partnerünk nyögése, sikkantása mosolygtat meg. De az is lehet, hogy a nagy koncentrálás közben a lakótársad szobájából szűrődik be olyan zaj, ami nevetésre késztet. Ne félj szórakozni, nevess együtt partnereddel!

Forrás: Pride.com

 

Previous post

Végre valami jól megdolgozta a testem!

Next post

A brit védelmi miniszter a hadseregben nem engedélyezné a sminket a férfiaknak