Életmód

10 Sixty-Six Bar – Ahol önmagad lehetsz

Tavaly év végén egy teljesen új bár nyitotta meg kapuit a budapesti belváros szívében 10 Sixty-Six néven az Ó utcában. A bár neve az irányítószámból (1066) ered, amivel a tulajdonosok azt is próbálják erősíteni, hogy a 10 Sixty-Six a budapestiek bárja – annak ellenére, hogy az utcában lévő hosteleknek köszönhetően a bár közönségében nagyon sok külföldi vendég is megtalálható. Ez viszont abszolút nem hátrány, inkább előny, hiszen ettől lesz olyan színes és érdekes a hely. A bárba belépve először nem is gondoltam volna, hogy egy több teremből álló kis komplexumban találom magam.

 

 

A 10 Sixty-Six alapvetően az élőzenére épít, de a programkínálat ennél azért sokkal változatosabb. Itt tényleg önmagunk lehetünk, hiszen ha énekelni szeretnénk, vagy ha csak táncolni, biztosan találunk olyan programot, ahol kiteljesedhetünk. Nem kell tehetségkutató műsorokba jelentkezni ahhoz, hogy énekeljünk, hiszen az Open Mind este keretében csütörtökönként a 10 Sixty-Sixben lehetőséget kaphatsz, hogy megmutasd, mit tudsz kihozni magadból. Csak állj ki a színpadra és énekelj!

 

 

Ha esetleg táncolni támad kedvünk, de nem vagyunk annyira biztosak a tánctudásunkban, akkor sem kell csüggedni, hiszen szerdánként a Just Dance este keretében táncolni tanulhatunk. Ez persze azért nem ilyen egyszerű, ugyanis egy applikáció segítségével tudjuk elsajátítani a különböző lépéseket és ennél még nagyszerűbb, hogy közben egy online világversenyen veszünk részt, hiszen a játék élőben megy, más országok résztvevőivel.

De ha ennél is többre vágyunk és esetleg a stand-up comedy világában szeretnénk képességeinket megcsillantani, akkor a Comedy Open este minket vár. A színpad és a mikrofon adott, a többi ezután csak rajtunk múlik.

Azt hiszem, hogy a 10 Sixty-Six ezzel a teljesen egyedi programkínálatával új színfoltja lesz a budapesti éjszakának. Egy hely, ahova érdemes ellátogatni hétköznap és hétvégén egyaránt. Akkor is, ha buli előtt szeretnénk alapozni, akkor is, ha csak spontán szeretnénk jól érezni magunkat, vagy ha a szürke hétköznapokon egy kis színt szeretnénk vinni az életünkbe.

 

Erdei Zsolt

 


10 Sixty-Six Bar
1066 Budapest, Ó utca 37.
Nyitva tartás: 18:00–22:00
+36 20 373 9863

 

Previous post

Malajziában blokkolni kezdték az LMBTQ honlapokat

Next post

"A civilek lefizetik a fiatalokat, hogy legyenek melegek"