Hírek

10-ből egy meleg szexelt nővel az elmúlt hónapokban

Egy német tanulmány szerint 10 középkorú meleg férfiből egy létesített szexuális kapcsolatot nővel az elmúlt három hónapban. Ám kiderültek más érdekességek is…

A Müncheni Technikai Egyetem felmérésének eredményeit a Sexual Medicine folyóiratban közölték. A kutatás során 12.000 férfit kérdeztek meg.

A felmérés szerint a magukat melegnek valló férfiak harmada még sose szexelt férfival, jelentős számuk pedig máig nem bújt elő és heteroszexuálisként éli mindennapjait.

“Van egy csoport, akik bár tisztában vannak azzal, hogy homoszexuálisok, ám vágyaikat nem élik ki és heteroszexuális életmódot folytatnak, sok esetben feleséggel és gyerekkel.” – nyilatkozta Kathleen Herkommer – “Bizonyított, hogy ez a belső ellentmondás mentális betegséghez vezethet. A tanulmányunk sok információval szolgál ehhez a jelenséghez.”

A felmérésből az is kiderül, hogy a meleg férfiak később kezdik el szexuális életüket, mint a heterók. Egy átlagos meleg férfi 20 évesen szexel először férfivel – míg egy heteroszexuális férfi átlagban 18 évesen veszíti el a szüzességét egy nővel.

De mit csinál, aki szexel? A kutatás szerint azok, akik az elmúlt 3 hónapban szexeltek, 91%-ban orálisz szexet (is) folytattak parnetükkel, míg csak a megkérdezettek 64%-nak volt anális szexben is része.

A meleg férfiak felének már több 30 szexuáis partnere volt életében.

Forrás: PinkNews

Previous post

Itt az októberi lapszámunk! Boldog születésnapot Humen Magazin!

Next post

Halálbüntetés várhat a biszexuális kisfiút meggyilkoló párra